Kiwi håndballskole – vinterferien 2023

I vinterferien arrangerer Sandnes håndballklubb 3 dagers Kiwi håndballskole. Har du lyst å trene sammen med andre på din alder hvor spillere på herrelaget er trenere?

Vi har lyst å ha deg med på kjekke og lærerike dager i Giskehallen I og II. Sportslig ansvarlig er Dalibor Sedjak som er trener på herrelaget og jobber på Wang toppidrett.

Kiwi håndballskole blir for deg mellom 7-12 år og 13-15 år. Det er for barn som har spilt håndball før og for barn som ikke har spilt håndball før. Håndballskolene arrangeres fra onsdag 1. mars t.o.m. fredag 3. mars. Vi starter kl. 09.00 og avslutter kl. 15.00 hver dag.

Vi tar inn et begrenset antall deltakere og her gjelder “første mann til mølla prinsippet”. Påmeldingsfristen er tirsdag 28. februar kl. 12.00. Benytt TicketCo for bindende påmelding og betaling.

Har du spørsmål til håndballskolene kan du sende e-post til handballskole@sandneshk.no

Husk å melde på i riktig aldersgruppe

Kiwi håndballskole 7-12 år:

Målet er at vi skal få gode opplevelser, lære grunnleggende håndball, utvikle egne ferdigheter og ha det gøy sammen.

Håndballskolen arrangeres fra onsdag 1. t.o.m. fredag 3. mars. Påmeldingsavgiften er kr 990,- som dekker instruksjon, lunsj, frukt og drikke.

Kiwi håndballskole 13-15 år:

Målet er å utvikle individuelle ferdigheter, oppleve mestring, samspill, glede og samhold.

Dersom du er målvakt får du egen oppfølging.

Håndballskolen arrangeres fra onsdag 1. t.o.m. fredag 3. mars. Påmeldingsavgiften er kr 990,- som dekker instruksjon, lunsj, frukt og drikke.