Eirik Varpe – administrativ koordinator/daglig leder

Eirik Varpe har signert et 30% engasjement stilling som daglig leder i klubben. Han begynner mandag 22. august og vil sitte to dager i uken i Giskehallen så snart kontoret er møblert. Han vil ha åpent kontor hver mandag mellom kl. 15 – 16:30.

Styret og klubben ser frem til et godt og fruktbart samarbeid med Eirik og ønsker han hjertelig velkommen.

Nedenfor er Eiriks egen presentasjon om seg selv.

Hei! Mitt navn er Eirik Varpe. Jeg er 23 år gammel, og kommer fra Nøtterøy. Jeg har vært så heldig at jeg har fått muligheten til å jobbe administrativt i Sandnes Håndballklubb kombinert med å spille på herrelaget. Ved siden av spill i Sandnes og administrativt arbeid, så skal jeg også studere på UiS, der jeg skal starte på mitt første år på «sosialt arbeid».

Fra tidligere så har jeg jobbet mye i skolen, samt litt annet administrativt arbeid for Skjærgårdslekene. Skjærgårdslekene er Norges største eliteturnering, der lag fra G/J-16 opp til herrer/damer starter sesongen for å prikke formen til serien starter. I Skjærgårdslekene har jeg hatt rollen som sportslig ansvarlig for herrelagene.

Min interesse for håndball startet i Teie Håndball, som er og har vært en samarbeidsklubb for Nøtterøy Håndball Elite. Der har jeg fått se hvor viktig bredden er for eliten, men også hvor viktig eliten er for bredden. Uten bredden så vil det ikke være noe grunnlag for å drive toppidrett. Bredden bidrar på dugnad, støtter opp om de «lokale heltene», og gjør det mulig å spille håndball på det øverste nivået.  Så kan dette ses på fra den andre siden. Uten eliten så er det vanskelig å drive bredden. Barn trenger forbilder. Noen de kan se opp til. Det er her eliten kommer inn, og det er her vi skal bygge broer mellom bredden og eliten.