SHK på Dyreparken Håndballfestival 2022

Fredag 19. august reise om lag 200 håpefulle og spente håndballspillere og trenere fra SHK til Dyreparken Håndballfestival.

Totalt 21 lag fra SHK var representert, med mange lag både på jente og guttesiden, så det gror godt i klubben vår.

Det er helger som dette som er med på å bygge broer og klubbfølelser. Den gleden og det engasjementet som vises både på og utenfor banen er med på å bygge minner for resten av livet

Mange lag beit godt fra seg og satte klubben i våre hjerter på håndballkartet.  Gutter 14 kom seg helt til finalen og fikk med seg en fin pokal hjem til Sandnes. Veldig kjekt å se at så mange lag heier på hverandre og skaper topp engasjement på tribunen

En liten oppsummering fra hvert lag:

Gutter 10 – har hatt det helt fantastisk på Cup, med håndballglede, konsert, dyreparken og badeland.

Gutter 11 – Har hatt en super helg på Dyreparken cup. Vi reiste 14 gutter på tur, stilte med 2 lag har spilt 8 knallgode kamper.

Det har vært latter, samhold, god sportsånd, godt lagspill, kjemping på høyt plan. «Dori» dukket opp i Dyreparken og ønsket med sin fine blåe farge, å bli maskot for guttene. Han strekker hals og ser alle, og bidrar til latter og gode klemmer.

Gutter 12 – Topp innsats av gutta som vant 4 av 4 kamper.  En god gjeng som har hatt en kjempe fin tur denne helgen. Supre supportere som heier frem andre lag fra tribunen.

Gutter 13 – Fantastisk innsats som førte til semifinale i A sluttspillet for gutta. Full innsats både på og utenfor banen. Supportere av høy klasse som er med å heie på å heie frem andre SHK lag.

Gutter 14 – En fantastisk helg i Kristiansand. Super innsats av gutta som tok seg helt til finalen i A sluttspillet.  Et godt sammensveiset lag der alle tar vare på hverandre og backer hverandre opp.

Jenter 10 – Gode minner som vi tar med oss videre. Flott helg med mye god håndball, bra samarbeid og spilleglede og kjekke opplevelser i Dyreparken.

Jenter 11 – Dyreparken håndballfestival er en kickstart på håndballsesongen! Det var sååå kjekt å spille kamper igjen – og å få bo på hotell med laget! Badebassenget på hotellet og de sosiale aktivitetene med laget er nok det som har høyest stjerne hos de fleste.

Jenter 12 – reiste til Dyreparken-cup 2022 med hele 31 spillere og maskoten «Haribo» 4 lag og tilsammen 16 kamper ble spilt i Sørlandshallen. Jentene bet godt fra seg og vi hadde en super helg.

Jenter 14 – En kjempe kjekk helg med mange gode opplevelser og minner både på og utenfor banen. En helg som dette er gull verdt og skaper minner for livet.

Jenter 15 – Sandnes jenter 2007 er kommet godt i gang med forberedelser for sesongen. Dette er en veldig fin gjeng med 19 ivrige håndballspillere som virkelig ønsker å være med å sette Sandnes på håndballkartet. Sammen har vi laget planer for grunnspill og i starten av august var vi på treningsleir for å øve og terpe samt å teste oss litt i treningskamper mot andre lag. Videre var årets Dyreparken Cup en utmerket måte for ytterligere å drille spillet vårt, og selv om vi fremdeles har veldig mye å jobbe med så fikk vi virkelig noe gode svar!

Vi stilte med to jevngode lag i Dyreparken Cup og vi vil si at inndelingen var selve definisjonen på jevngode lag, noe som resultatet i kvartfinalen i A- sluttspillet viste når Sandnes 1 møtte Sandnes 2. Etter full tid stod det 11-11 og det tok 6 minutter med sudden death før det ble kåret en vinner! Dette var heltente jenter som gav alt i duellspill, satte tempo, jobbet for hverandre og som i stor grad preget kampene vi spilte. I semifinalen var det dessverre slutt på kreftene og vi måtte se oss slått av Kristiansand, et lag som absolutt ikke er uslåelige. Dette lover meget godt for sesongen, og vi har allerede startet forberedelsene til den Gule Cupen, watch out!