Sandnes – Runar Sandefjord

Hei og velkommen til Rema 1000-ligaen

Søndagens og vår første kamp i Rema 1000-ligaen blir mot fjorårets bronse medalje vinner, Runar Sandefjord. Runar rykket opp igjen til øverste nivå samtidig med oss i 2017/18 sesongen, men har i motsetning til oss klart å holde seg på øverste nivå siden. De toppet det med å bli nummer 3 i fjor.

Laget trenes av tidligere Stavanger Håndball og Ålgård trener, Leif Gautestad og preges av mange godt rutinerte spillere som Kennie Boysen, Kenny Ekman, Tobias Rivesjö, Martin Lindell og ikke minst lagets toppscorer og beste spiller, Cristoffer Rambo.

Vi kommer fra en tung og lang oppkjøring, der fokuset i starten (allerede fra april av) var å pumpe jern så mye som mulig og prøve å få noen kilo med muskler før serien startet. I august og september har vi sluppet litt opp med styrketrening og konsentrert oss om å spille så mange kamper som mulig mot lag som i utgangspunktet var mye bedre enn oss. Det har resultert i en del tapte kamper, men vi føler at vi har løftet kvaliteten på spillet og prestasjonene våre til et nivå.

Vi gleder oss veldig til å komme i gang med årets sesong der vi skal måle krefter mot de beste. De fleste ekspertene tipper oss på siste plass og for å være helt ærlig så er vi veldig spente og nysgjerrige på hvor vi egentlig står mot de beste. Men vi kan uansett love at vi skal fighte i hvert eneste sekund av kampen og forhåpentligvis fortsette å vinne kamper i Rema 1000-ligaen også!

Håper dere også er nysgjerrig og tar turen til Sandneshallen på søndag, for gutta trenger all støtte de kan få av et forhåpentligvis mangetallig og entusiastisk publikum!

Dalibor Sedjak