Bring gutta – klare for Bring!

Vi gratulerer Bring gutta våre med direkte kvalifisering til Bring Serien 2022-23.

Vi er utrolig stolte av dere og ønsker dere masse lykke til. Godt jobba av guttene og støtteapparatet rundt. Håper på et hjemme arrangement der vi kan farge hallen blå. Vi heier på dere. Hilsen Styret

Oppsummering fra helgen

Bring Kvalik 2022 / G16 Larvik

SHK, Asker, Flisa og Glassverket. Hadde møtt Asker før, mens de to sistnevnte var ukjente lag. Første kamp slo vi Flisa 21-23, andre kamp fikk vi litt hårføner av Asker og tapte 29-19. Siste og avgjørende kamp var mot Glassverket der vi måtte klare minst uavgjort for og kvalifisere oss. Jevnspilt kamp der vi dro i land en 21-20 seier. Godt fornøyde spillere og trenere. Vil også takke våre fantastiske supportere for kjempe støtte gjennom alle kampene.