Sandnes – Bækkelaget

Hei og velkommen til ny hjemmekamp,

Først og fremst takk for støtten vi fikk i forrige hjemmekamp mot Runar!

Siden den gang har vi spilt to bortekamper, først mot Kristiansand i Rema 1000 ligaen og andre mot Fyllingen i 3. runde NM, og begge endte med seier. Spesielt den første mot Kristiansand smakte godt iom. at vi med den seieren fikk åpnet poeng kontoen i årets sesong! Vi spilte en god kamp der vi viser utrolig disiplin og moral selv etter en elendig start på kampen. Vi kjemper og  maler på gjennom hele kampen og kontrollerer den inn til en grei seier.

Den disiplinen og moralen må vi ha med oss på søndag også, da vi får besøk av Bækkelaget Håndball Elite. Et nykomponert lag som har blant annet mistet mangeårig toppscorer i Rema 1000 ligaen, Emil Sundal, i tillegg til en del andre rutinerte spillere, men som har erstattet disse med nye veletablerte toppspillere fra Norge, Danmark og Sverige.

Gutta trener veldig bra, vi har per dags dato ingen store skader og vi er super motiverte til å vise hele håndball Norge at seieren borte mot Kristiansand ikke var ren flaks og engangstilfellet!

Vi viste i Kristiansand at vi, når vi er disiplinerte, følger planen og tør å spille på det vi er best på, blir et lag å regne med i Rema 1000 ligaen i år!

Kom og se selv!