Håndballskoler – august 2023

Sandnes Håndballklubb vil sommeren 2023 arrangere 3-dagers håndballskoler i Giskehallen 9.-11. august.

Sportslig ansvarlig for håndballskolene er trener for Sandnes sitt herrelag, Dalibor Sedjak. Instruktører vil blant annet være spillere fra herrelaget som spiller i Rema 1000 serien.

Påmeldingsfristen for håndballskolen er søndag 6. august kl. 21.00. Benytt TicketCo for bindende påmelding og betaling. Har du spørsmål om håndballskolene kan du sende e-post til handballskole@sandneshk.no

Håndballskole 9.-11. august for barn i alderen 7–12 år mellom kl. 09:00 – 15:00. Dette er for barn som enten har lyst å prøve håndball for første gang, og barn som har spilt håndball i flere år.

For de yngste og de som ikke har spilt så mye håndball før, vil det være fokus på å lære grunnleggende håndballferdigheter som blant annet lek med ball, kast og mottak og skudd.

For de viderekommende vil det være fokus på å videreutvikle de grunnleggende håndballferdighetene og trene på skudd fra ulike posisjoner, finter, duellspill og forsvarsspill. Vi vil samtidig legge til rette for at du får en god opplevelse, treffer andre utøvere og har det gøy!

Det vil bli servert lunsj og frukt hver dag. Deltakerne får T-skjorte og drikkeflaske.

Pris for håndballskolen: kr 950 inkl. påmeldingsavgift. TicketCo:

Håndballskole 9.-11. august for ungdom i alderen 13–15 år mellom kl. 09:00 – 15:00. Målet er blant annet å videreutvikle individuelle ferdigheter i angrep og forsvarsspillet, og i tillegg ha 3 dager med glede, mestring og samhold.

Dalibor sier at tema for ungdommene på onsdagen vil være trening på individuelle ferdigheter med fokus på skudd og finter, mens tema på torsdagen vil være fokus på duell og forsvarsspill og på fredagen vil det blant annet være fokus på fysisk trening, småspill og vurderingsspill.

Det vil være spillere til stede fra herrelaget som er i Rema 1000 serien.

Satser du på å bli/er målvakt får du egen trening og oppfølging.  

Det vil bli servert enkel lunsj og frukt hver dag. Deltakerne får T-skjorte og drikkeflaske.

Pris for håndballskolen: kr 950 inkl. påmeldingsavgift. TicketCo: