Sandnes – Kolstad

Hei og velkommen på kamp

I forrige hjemmekamp mot Drammen ble vi regelrett overkjørt av et godt og motivert bortelag. Vi hang med i ti minutt og det var det.

Denne helgen er det hardt satsende Kolstad som kommer til Sandneshallen. Et lag som har ni seire på ni kamper i årets sesong og som egentlig har vært Norges suverent beste lag i høst. Og selv om de største stjernene ankommer Trondheim først neste sommer, så består årets lag av to islandske landslagsspillere i tillegg til tre norske med Bergerud i spissen.

Det sier seg selv at det blir en vanskelig oppgave for lille Sandnes, men gutta viste i bortekampen mot Elverum at det finnes potensialet i laget og at vi kan skape trøbbel mot de beste.

Vi er på jakt etter å revansjere den elendige forestillingen i fra forrige hjemmekamp og med den rette innstillingen, disiplinen og oppfinnsomheten skape et ordentlig håndballfest førstkommende lørdag!

Vel møtt!