Årets viktigste dugnad- kronekamp

Søndag 11.desember kl. 18.00 tar Sandnes Håndballklubb imot Halten Topphåndball til årets siste hjemmekamp.

I samarbeid med næringsliv og privatpersoner inviterer Sandnes Håndballklubb til gratis inngang for alle. Det blir masse liv og røre i hallen denne dagen med aktiviteter. Vi ønsker at så mange som mulig tar turen til hallen for en ordentlig håndballkveld, der vi kan love god stemning.

Sandnes Håndballklubb er inne i en krevende periode med både bredde og topp i samme klubb. Vi har ca 600 medlemmer innenfor både bredde, Bring og Lerøy, tilrettelagt håndball, damelag i 3 divisjon og elitelag for herrer. Det skal mye organisering til, hardt frivillig arbeid og god økonomi for å skape gode idrettsopplevelser for både store og små. Vi oppfordrer dere derfor til å bidra til klubben i vårt hjerte slik at våre medlemmer skal få det trenings- og kamptilbudet de fortjener.

Bedrifter og privatpersoner inviteres derfor til å gi et bidrag gjennom å sette et kronebeløp på x-antall tilskuere som kommer inn i Sandneshallen. Vi forventer maksimalt 1 000 tilskuere.

Har du lyst til å bidra så kan du trykke på denne linken: https://bit.ly/3SxWevX

Takk for bidrag, og heia Sandnes Håndball!