Sandnes – Halden

Velkommen til årets siste hjemmekamp!

Vi kommer fra den viktige bortekampen mot Haslum med full pott. Etter en meget sterk avslutning på kampen, dro vi seieren i land. En seier som kan bli god å ha med seg videre.

Søndagens motstander er Halden, som vi tapte for, med 2 mål i sesongens første bortekamp. Vi var godt med i den kampen, som ble preget av en del personlige feil fra vår side. Vi sto igjen uten poeng. Revansjelysten er derfor stor og vi vil med rett innstilling, disiplin og innsats avgjøre søndagens kamp til vår fordel.  

Halden har på sin side har kommet godt i gang og ligger godt forankret med 3 poeng opp til Elverum som ligger på 3dje plass. Laget trenes av velkjente Lauritzen, Jan Thomas. Verdt å merkes seg på laget er Rema 1000 ligaens suverene toppscorer Truls Erik Grøtta, samt forsvarskjempen Jansrud, Jørgen for å nevne noen. En gammel kjenning finner vi på høyre kant i Morten Linder.

Med forhåpentlig fulle tribuner vil vi skape håndballfest og sanke 2 nye poeng i sekken.

Vel møtt og god kamp!