Sandnes – Haslum

Kjære håndballvenner

Søndagens motstander er Bærumsklubben Haslum. Laget står med en seier, så langt i sesongen og innehar plassen bak Sandnes. Vi seiret med 1 mål i bortekampen i november og skal på søndag prøve å gjenta bedriften. Laget som til slutt blir nest sist unngår kvalifiseringskamper og holder plassen i Rema 1000 ligaen neste sesong, slik at det virkelig står en del på spill på søndag.

Anders Teige Bøe er lagets toppscorer og laget trenes av Tom-Erik Skarpsno.

Vi var i Trondheim på onsdag og spilte mot Kolstad. En kamp som viste klasseforskjell i første omgang, men hvor vi kom godt ifra det i andre omgang hvor vi spilte jevnt med Kolstad.

I den kampen debuterte strekspiller Marius Ferkingstad Galta som flyttet hjem til Stavanger, fra danske eliteserieklubben Sønderjyske, og han vil i første omgang hjelpe oss i den skadesituasjonen vi står i. Han viste godt igjen i kampen i Trondheim og blir en forsterkning, offensivt og defensivt med sin lange rekkevidde

Vi må prestere både fremover i banen og ikke minst defensivt for å gjenta seieren mot Haslum sist.

Vi må være disiplinerte og ha god moral på plass, samt kjempe og sloss for poengene som betyr så mye i denne kampen.

Vi ser frem til søndagens kamp og gleder oss til matchen.

Håper at det er like god stemning i hallen, som sist mot Elverum og at vi får den nødvendige hjelpen fra tribunen til å stå seirende igjen til slutt.