Sandnes – Kristiansand

Kjære håndballvenner!

Søndagens motstander er Kristiansand Topphåndball. Laget sloss om en sluttspillplass og med poeng på søndag styrkes sjansene for å nå det.

Øyvind Frigstad og Mikkel Mortensen Sandholm er lagets toppscorere. Laget trenes av Torbjørn Evje, med velkjente Robin Haugsgjerd ved sin side. Det satses stort på laget fra det blide Sørlandet for tiden.

Vi husker selvsagt godt første kampen i Kristiansand i høst, hvor vi dro hjem med en solid borteseier. Det har vi virkelig lyst til å gjenta.

Vi var i Oslo på onsdag og spilte mot Bækkelaget, og vi vant til slutt meget fortjent. Den seieren konsoliderer vår posisjon og det er vel kun i teorien Haslum kan ta oss igjen.

Litt småskader, utenom våre langtidsskadete spillere er det i gruppen, men de som er klare til kamp vil vinne nok en kamp i Rema 1000 ligaen.

Vi ser frem til søndagens kamp og gleder oss til matchen. Håper at det er like god stemning i hallen, som sist mot Nærbø og at vi får den nødvendige hjelpen fra tribunen til å stå seirende igjen til slutt.

Vel møtt og god kamp!