Sandnes – Fjellhammer

Velkommen til ny hjemmekamp!

Andre hjemmekamp denne sesongen er mot Fjellhammer. Et lag som har mistet et par toneangivende spillere etter fjorårets sesong og som har måttet starte litt på nytt. De største profilene på laget er den hardtskytende venstre backen Eirik Køpp, den rutinerte målvakten Vegard Bakken Øyen og ikke minst tidligere SHK spiller Morten Linder.

De trenes også av de to profilerte landslagstrenerne Robert Hedin (USA) og Glenn Solberg (Sverige). Fjellhammer kommer fra en, etter forventningene å regne, dårlig hjemmekamp mot Viking TIF hvor de så vidt berget et uavgjort resultat, så de er nok veldig gira og revansjesugne på å vise seg fra en bedre side mot oss.

Vi må, per dags dato, si oss fornøyd med sesongstarten. To gode prestasjoner, men uten poeng gevinst, mot Nærbø og Drammen, og så en deilig seier borte mot Haslum. Men kanskje det viktigste er at alle spillere kommer i bedre form og flere tør å ta ansvar og at laget fungerer bedre og bedre for hver kamp som går. Vi er bedre på å holde disiplinen og kynismen i de svakere periodene, samtidig er de gode periodene blitt lengre. Summen av alt dette gir oss en fin motivasjon til å trene og forberede oss godt denne uka.

Vi gleder oss veldig til ny hjemmekamp. Vi håper virkelig at den gode sesongstarten og den flotte rammen som var i forrige hjemmekamp mot Nærbø kan gjenskapes og at det kan hjelpe oss til nye poeng!

Med vennlig hilsen Dalibor