Sandnes – Kolstad (årets kronekamp)

Hei og velkommen til årets kronekamp!

Vi håper virkelig flest mulig finner veien til Sandneshallen førstkommende søndag kl. 1600 og årets kronekamp som i år er mot selveste Kolstad. Det er nemlig veldig sjelden vi får besøk av halve det norske landslaget og så mange stjerner på en gang. Sander Sagosen, Gøran Johannessen, Torbjørn Bergerud osv. osv. kommer på søndag etter å ha målt krefter mot Kiel 3 dager tidligere.

I innledningen på sesongen har Kolstads stjernegalleri slitt litt med å finne roen og samhandlingen i spillet sitt og gått på et par uventede tap, men har i de siste kampene virkelig vist hva som bor i laget. 

Etter den flotte seieren hjemme mot Bergen, har vi gått på et stygt tap borte mot ØIF Arendal. Der møtte vi et heltent hjemmelag med en målvakt i det umulige hjørnet som, spesielt i første omgang, stengte buret sitt helt. Vi var ikke helt på topp og vi slet egentlig med det meste gjennom hele kampen.

Nå får vi en god treningsuke inn mot kampen mot Kolstad som vi må bruke på å riste av oss den dårlige opplevelsen og lage en god plan på hvordan vi skal takle stjernene fra Trondheim. Vi må finne tilbake til lagspillet, disiplinen og kynismen som vi har vist tidligere og løfte det til et nytt nivå hvis vi ikke skal bli brukt som en litt hardere treningsøkt for Kolstad spillerne.

Vi har vist tidligere at vi kan være en hard nøtt å knekke for mange lag og at vi kan spille underholdende håndball, og selv om det kanskje ikke holder til seier mot Kolstad så skal vi gi alt vi kan for å skape skikkelig fest.

Dessuten er ballen rund….

Vel møtt!

Med vennlig hilsen
Dalibor Sedjak
Trener Sandnes HK

DITT BIDRAG i kronekampen kan medføre at klubben står bedre rustet i fremtiden og gjøre utviklingsarbeidet med spillere, trenere og dommere litt lettere.

TAKK hvis du vil støtte oss! Gi ditt bidrag ved å følge denne LINKEN