Sandnes – Kristiansand

Hei og velkommen til ny hjemmekamp!

Først og fremst takk til alle som møtte opp og ga oss så mye støtte og energi sist hjemmekamp mot Kolstad! Det var en utrolig fin opplevelse og selv om vi var sjanseløse håper vi at vi leverte en underholdende forestilling.
 
Førstkommende søndag er det Kristiansand Topphåndball som kommer på besøk til Sandneshallen. Et lag som hadde store ambisjoner foran denne sesongen (mange forsterkninger), men som har slitt veldig med mange langvarige skader og dermed bare står med to seire hittil i sesongen. Den ene kom i siste seriekamp hjemme mot TIF så det kan tyde på at laget er i form og farlig tross de mange skadeproblemene.
 
Gutta har endelig hatt en hel helg fri, dvs. uten fellestrening og vi håper at batteriene er ladet og at gutta er klar til å vise at den gode starten ikke var en tilfeldighet. Per dags dato er alle klar til kamp og vi skal gjøre alt vi kan for å dra i land enda en seier.
 
Håper flest mulig igjen finner veien til Sandneshallen og er med på å skape den gode energien som vi kan utnytte til vår fordel!
 
Vel møtt!