Sandnes – Drammen

Hei og velkommen til årets siste hjemmekamp!

Først og fremst takk til alle som møtte opp og ga oss den nødvendige og viktige støtten vi trengte for å dra i land seieren i siste hjemmekamp mot Viking TIF!

Førstkommende onsdag er det Drammen som kommer på besøk til Sandneshallen. Drammen startet sesongen forrykende og ledet serien uten et eneste tap veldig lenge. Den siste tiden har det kommet noen tap og uavgjort resultater og per dags dato ligger de på 2. plass. Siste kamp vant de med et mål hjemme mot Halden og det kan kanskje tyde på at de ikke er like sterke som de var tidlig i sesongen. De har mistet Sindre Aho til Melsungen og Nikolai Moe er ute med skade, to midtbacker som kanskje ikke er så lett å erstatte.

Vår siste kamp borte mot Halden endte med tap. En rotete kamp der vi aldri kom opp mot vårt beste. Det var også Marius Ferkingstad sin siste kamp for oss, så langt. Vi er utrolig takknemlig for alt det han har bidratt med og vi håper at våre veier krysses igjen en gang i fremtiden. Så nå er det opp til Jakob og Leo å ta opp arven på streken. De har trent godt og målrettet for dette og vi er sikker på at de kommer til å bite godt fra seg.

Håper flest mulig igjen finner veien til Sandneshallen og er med på å skape den gode energien som vi kan utnytte til vår fordel og til nok en hjemmeseier!

Vel møtt!