Sandnes – Bækkelaget

Velkommen til nok en hjemmekamp!

Først vil jeg takke alle som kommer på hjemmekampene våre og støtter oss uansett utfall!

Og gutta trenger all støtten de absolutt kan få. Det er ikke feil å innrømme at ting ikke flyter som de gjorde i høst. Vi har nå fire tap på rad som virkelig svir og vi som lag må jobbe knallhardt med det mentale for å komme på vinnersporet igjen.

Bækkelaget kommer på besøk på søndag. Et lag med store ambisjoner, men som kanskje ikke helt har innfridd i første del av sesongen. Bortekampen mot Bækkelaget endte med 8 måls seier til oss. Det var en veldig bra gjennomført bortekamp av oss, med godt forsvar og keeperspill og effektiv angrepspill. Dette og enda mer kvalitet, råskap og kynisme i avslutningene våre er nok veien til vinnersporet igjen.

Vi er sikker på at gutta er revansjelystne og klar til å gi alt!

Vel møtt!