Sandnes – Runar Sandefjord

Velkommen igjen!

3. hjemmekamp på rad står for tur og nå er det Runar med Tord i spissen som kommer på besøk.

Et Runar lag som må klare seg uten deres store stjerne og beste spiller, Christoffer Rambo, resten av sesongen pga. en korsbåndskade. Dette har de til dels klart å demme opp for i noen av kampene mens det har kladdet skikkelig i andre. Tord kjenner vi alle veldig godt og ellers er det Furu, Lindell og Rivesjö de spillerne som har dratt det tyngste lasset etter skaden til Rambo.

Februar i 2024 kommer ikke til å bli husket som en god måned for oss, så vi gleder oss egentlig veldig til å ta fatt på mars måned. Vi møter et lag som vi tapte klart for i borte oppgjøret og kanskje det gjør at vi virkelig kan senke skuldrene og vise at vi kan prestere på samme måte som vi gjorde i mange av kampene i høst.

Det finnes vel ingenting bedre enn å avslutte vinterferien med å støtte gutta til en god og underholdende prestasjon og kanskje en ny seier i Sandneshallen kl. 1500 førstkommende søndag!

Vel møtt!