Foto: Nanco Hoogstad

Ny tøff bortekamp

Etter en jevn hjemmekamp mot Runar Sandefjord sist helg venter serieleder Kolstad på bortebane. Vi har tatt en prat med kaptein Ole André Oftedal før søndagens bortekamp.

Søndag 10.03 reiser Sandnes til Trondheim for å spille mot serieleder Kolstad. Oftedal sier: «Vi møter Norges beste håndballag, men vi har etter sist kamp mot Runar vendt tilbake til tanken om at hvis alt klaffer for oss så er det muligheter. Det er klart at det blir en vanskelig kamp, men det er de kampene som er kjekke å spille. Vi får målt oss mot noen av de beste spillerne i landet.» Kolstad ligger per dags dato på 1. plass på tabellen med 19 seiere, en uavgjort og et tap.

Følelsen i laget har blitt bedre i løpet av de siste ukene, og vi har lært hverandre bedre å kjenne. Vi har troen på at det skal hjelpe oss i de kommende kampene.

Oftedal sier at laget har lagt en dårlig periode bak seg etter landslagspausen. Perioden har gjort at laget har tatt noen grep som vi så mot Runar kan ha hatt effekt. Laget ser positivt på de resterende kampene, og har troen på å finne tilbake til den flyten de hadde i høst.

Kampen ser du på TV2 Play, søndag 10.03 klokken 18.00!