Rekruttrener på plass

Rekruttrener er på plass for det spennende 2.divisjonslaget vårt. Vi er glade for å ha med Håvard Håland videre på laget.

Vi er så heldig å få med oss dyktige Håvard Håland videre som trener for 2.divisjon (rekruttgutta) for sesongen 2024/2025. Rekruttgutta ligger per dags dato på en femteplass i 2.divisjon, der det kun er to poeng opp til tredjeplass. Rekruttlaget består av unge talenter både lokalt fra Sandnes, og fra andre byer i regionen.

Dette sier Håvard selv om ansettelsen: Jeg er veldig glad for å ha signert for min sjette sesong i klubben. For meg har det vært et eventyr siden dag én, og til neste år har vi et spennende prosjekt på gang. Med aldersbestemte landslagsspillere og flere unge lokale gutter på vei opp er jeg sikker på at neste sesong blir bra. Jeg vil takke alle som er i og rundt klubben – dere gjør en kjempejobb med å legge til rette for oss trenere😊 Vi ses i hallen også i 2024/2025.