Årets Grasrottrener

Gry Thomsen er nominert som Årets Grasrottrener Håndball! Frem til og med 27. mars kan du være med å stemme på hvem du mener bør bli Årets Grasrottrener Håndball. Etter stemmeperioden vil en regional jury kåre sin regions Årets Grasrottrener, basert på stemmene i stemmeperioden. Klubbene til Årets Grasrottrener Regionalt i de seks forskjellige regionene vinner 10.000 kr.

Gry er en viktig og god resurs for SHK. Hun er en engasjert og dedikert trener på mange av våre yngre aldersbestemte lag. Hun er i tillegg den som tilrettelegger og er med når nye kull starter opp, får med barn og foreldre rundt lagene og hjelper de i gang. Hun legger tilrette for at alle skal få et tilbud på det nivået de er, topp som bredde slik at alle føler mestring og glede på sitt nivå. Hun er også aktiv med i klubbens årlige sommer og juleavslutning for bredden. Hun organiserer og legger tilrette for topp arrangement. Hun hadde også en aktiv rolle for at siste håndballskolen ble gjenomført med god kvalitet . Kort fortalt om Gry så er hun engasjert, dedikert og har mange baller i luften som hun balanserer på en utmerket måte. Hun er den støttespilleren barna trenger og viser god omsorg for at våre medlemmer / barn skal ha et trykt og godt samt lærerikt miljø. Hun er også klubbens ansvarlige for juniorlagene og sitter i sportslig utvalg.

Gry sier selv at hun er overrasket over å bli nominert til årets Grasrottrener. Hun sier det er flere fantastiske mennesker i klubben, og at hun syntes det er veldig kjekt å bidra i Sandnes Håndballklubb. Gry syntes det er kjekt med håndball, og at det er viktig at alle får et tilbud og en plass de kan oppleve idrettsglede og mestring. Hun påpeker også viktigheten for at barn kan finne nye vennskaper og ha en tilhørighet.

Trykk her for å stemme på Gry!