Sandnes – ØIF Arendal

Velkommen til nest siste hjemmekamp!

Først og fremst takk for støtten vi fikk i forrige hjemmekamp mot Runar! Det ble nesten poeng og vi fikk endelig vist igjen at vi kan spille jevnt mot de beste lagene. Det fikk vi også vist i sist seriekamp borte mot Kolstad, der vi ledet til pause og tvang Kolstad til å bruke hele stjernegalleriet sitt før vi til slutt gikk tom for krefter og måtte gi tapt.

Førstkommende torsdag er det ØIF Arendal som kommer på besøk. ØIF har denne sesongen spilt jevnt godt og ligger nå på 3.plass. De spiller et 5-1 forsvar som har vist seg å være veldig vanskelig å finne ut av og som tvinger motstandere til mange feil og dårlige avslutninger. Laget består av taktisk veldig smarte og erfarne spillere som er veldig tålmodige i sitt spill og som effektivt utnytter hver feil motstanderen gjør.

Vi viste mot Runar og Kolstad at vi kan spille godt mot de beste. For å overraske ØIF må vi løfte prestasjonen enda et hakk. Vi må spille enda mer kynisk, disiplinert, effektivt og ikke minst frekt for å komme i posisjon til å ta poeng.

Kom og støtt oss igjen, vel møtt!