Foto: Karl Braanaas

Viktor Glatthard klar for Sandnes

Vi kan med glede meddele at neste sesongs første nysignering er et faktum! Den sveitsiske linjespilleren Viktor Glatthard (30) skal spille for Sandnes de neste tre sesongene i en 2+1 kontrakt. 

Planleggingen for neste års sesong har startet for de fleste klubber, inkludert her i Sandnes. Rutine og fysikk er noe som alltid står på toppen av ønskelisten til trener Dalibor, og lagets nye tilskudd trer fint inn i denne rollen.

Viktor er en fysisk sterk og rutinert linjespiller med erfaring fra ulike lag i høyere divisjoner. Viktor kommer nå fra spill i 2.Bundesliga for klubben HSC 2000 Coburg. Han har også tre sesonger i Haslum på CVen. Viktor imponerte med å lære seg norsk på rekordtid sist han spilte håndball i Norge, og har fått mange fine ord fra sine tidligere lagkamerater i Haslum. Viktor kommer til å bli et fint tilskudd både framover, bakover og utenfor banen.

Noen av Viktors tanker om overgangen:

Hvorfor har du valgt å signere for Sandnes? Her har jeg en god magefølelse. Marta, min kjæreste som opprinnelig er fra Stavanger og jeg ble nylig forlovet, og vi bestemte oss for å flytte til Vestlandet. Sandnes HK er da et spennende valg med et ungt, sultent og talentfullt lag. Jeg har hatt gode samtaler med Dalibor og er overbevist om at utviklingen til spillerne og klubben går i riktig retning. Jeg vil være med på å se Sandnes ta det neste steget.

Hva kan du bidra med på håndballbanen? Jeg kan bidra med mye erfaring og en emosjonell og lidenskapelig spillerstil. I tillegg til jobben min på banen har jeg lyst å bidra mye utenfor banen.

Hva er forventingene til neste sesong? Jeg håper og tror at klubben klarer å holde plassen i Rema1000-Ligaen. Neste sesong skal vi ha målet om å holde plassen igjen, og drømmen om å spille sluttspill. Generelt sett ønsker jeg å hjelpe til at Sandnes etablerer seg mer og mer i eliten. Vi skal spille på en slik måte at folk elsker å komme på kamper i Sandneshallen!

Norsk topphåndball utførte et portrettintervju med sveitseren da han spilte i Haslum (2020), trykk her dersom du ønsker å lese mer om Viktor!

Vi gleder oss masse til å få Viktor på laget etter sommeren, og tror han kommer til å få en fin plass i laget!