Sandnes – Elverum

Velkommen til årets siste kamp i Rema 1000 ligaen!

Etter onsdagens uavgjorte kamp borte mot Kristiansand er det klart at vi også neste sesong skal spille i Rema 1000 ligaen! Vi er utrolig stolte over gruppa som har klart dette en runde før slutt selv etter de mange utfordringene vi har møtt på veien denne vinteren. Det har kostet mye, men det er absolutt verdt det!
 
Vi skal krone denne sesongen med en siste hjemmekamp og det mot selveste Elverum, årets sølvvinner og frem til i fjor, Norges suverent beste lag! Et lag med en haug av landslagsspillere som spiller fin og underholdende håndball!
 
Elverum er selvfølgelig store favoritter i denne kampen, men vi har vist i år at vi kan spille jevnt mot de beste i lange perioder. Kanskje vi, neste onsdag, kan holde den lange perioden enda lenger, helst kampen ut, og virkelig sette kronen på verket for en glimrende sesong!
 
Vil med dette takke for flott støtte laget har fått denne sesongen og håper virkelig flest mulig finner veien til Sandneshallen en siste gang denne sesongen!
 
Vel møtt!