Foto: Nanco Hoogstad

To kontinuitetsbærere takker for seg

Kristian Søraker og Nicklas Benevoli vil ikke være på banen for Sandnes i neste sesong. To rutinerte spillere som har tilført laget mye de siste sesongene takker for seg, men heldigvis blir de fortsatt å høre i gangene.

Trønderen Kristian Søraker og bergenseren Nicklas Benevoli har fått et godt vennskap etter tiden sammen i Sandnes, og nå har begge valgt å avslutte håndballkarrieren. Heldigvis holder de seg i området, da begge er forlovet med hver sin Rogalending. Kristian fortsetter i klubben som daglig leder, mens Nicklas som styremedlem.

Kristian kom til Sandnes før 2020/2021 sesongen fra Viking i Stavanger. Kristian forteller at tiden i Sandnes har bydd på mange opp og nedturer. Han sier at det er en utrolig fin klubb å komme til, og vil fremheve det gode samholdet i laget. Han sitter igjen med mange nye gode relasjoner. Kristian fortsetter som sagt i klubben som daglig leder. Han tenker at denne rollen vil bli krevende, det er flere utfordringer ved å komme inn i en klubb der alt er basert på de frivillige. Kristian sier det blir rart å ikke spille håndball aktivt, men ser fram til å tre inn i den nye rollen som daglig leder for fullt og kunne fokusere på den oppgaven. Kristian fremhever den gode garderobekulturen i laget, noe som er grunnen til at han har fortsatt så lenge selv om han har vært preget av skader store deler av de siste sesongene. Han påpeker alle de fine og flinke trenerne og folkene rundt laget.

Nicklas kom til Sandnes før «korona-sesongen» 2019/2020 fra Viking TIF. Nicklas sine tanker etter tiden i Sandnes er utelukkende positive. Han sitter igjen med en følelse av å ha blitt sett og fått muligheten til å bidra, både sportslig og utenomsportslig, på en måte han ikke hadde sett for seg før han kom. Han påpeker at dette er mye takket være Dalibor som har en god evne til å få det beste ut av de han har i laget. Nicklas nevner også den gode garderobekulturen, og at dette blir et savn, men han gleder seg til å kunne bidra utenfor banen som styremedlem. Han har vært her i en del år nå, og har fått et godt bilde av hva som kreves for å lykkes i klubben med de midlene som finnes. Nicklas avslutter med å påpeke at miljøet i spillergruppen er ganske unik. Alle går godt overens med alle, og han sitter igjen med en følelse av at alle ønsker hverandre det beste. De som konkurrerer om samme plassen er flinke til å samarbeide og diskutere i tillegg til å heie på hverandre når den andre gjør det bra, selv om det betyr mindre spilletid.

Vi takker både Kristian og Nicklas for innsatsen deres i Sandnes, og ønsker de masse lykke til videre!

Foto: Nanco Hoogstad
Foto: Nanco Hoogstad