Andreas Hansen Oftedal er klar for Sandnes

Den unge bakspilleren fra Sola har signert en 1 + 1 kontrakt med Sandnes. Hansen Oftedal har de siste sesongene spilt i Ryger i 1.divisjon.

Det er med en stor glede at vi kan meddele at en ung spennende spiller har valgt å signere for Sandnes. Andreas har i de siste sesongene spilt for Ryger i 1.divisjon, og har vist at han tar nivået bra. Andreas har flere kamper for LM04, og spilte VM i Kroatia i fjor sommer. Han ønsker nye utfordringer, og har derfor valgt å signere for Sandnes.

Andreas sine tanker om overgangen:

Hvorfor har du valgt å signere for Sandnes? Jeg har valgt å signere for Sandnes fordi jeg er klar for nye utfordringer og det virker som en kjekk gruppe. Det spilles god håndball i Sandnes sammen med en god trener, og jeg kjenner til noen av spillerne i laget fra før av. Det blir et steg opp fra 1.divisjon til Rema1000-Ligaen som er med på å utvikle meg som håndballspiller.

Hvilke forventninger har du til den kommende sesongen? Forventningene til sesongen som kommer er at jeg fortsetter å utvikle meg som håndballspiller og etablerer meg i Rema1000-Ligaen sammen med et godt treningsmiljø og trenerteam. Jeg forventer et tøffere nivå i eliteserien enn det var i 1.divisjon, så det gleder jeg meg til.

Hva ser du fram til i den kommende sesongen? Jeg ser fram til å spille i Rema1000-Ligaen og utvikle meg videre som håndballspiller, sammen med nye lagkamerater. Jeg ser fram til å spille mot topplag som Kolstad og Elverum.

Hvordan tror du det blir å komme inn i spillergruppen? Som nevnt så kjenner jeg litt til noen av spillerne, men det er alltid kjekt med nye lagkamerater. Jeg gleder meg til å bli kjent med den nye spillergruppen og oppleve kjekke håndball minner sammen.

Foto: Anders Minge, Stavanger Aftenblad

Vi ønsker Andreas hjertelig velkommen til klubben, og vi gleder oss til å se deg i aksjon etter sommeren!