1. Rad fra venstre: Tonje Nilsen, Pål Thorstensen, Lotte Vik Karlsen 2. Rad fra venstre: Camilla Sætre, Helga Wiig Stangeland, (Vara) Dag Andre Bogstrand, Nicklas Benevoli, Kjell Kro (Ikke tilstede: Roy Viste)

Styret

Under årsmøtet 19. Februar ble det valgt inn et nytt styre i Sandnes Håndballklubb. Den eneste som fortsetter fra forrige styre er klubbens nye styreleder Pål Thorstensen. Her kan du lese kort om hvem de i det nye styret er, og hva de ønsker å bidra med til klubben.

Styreleder: Pål Thorstensen, 45 år, gift, 4 barn. Far til Ida på damer junior, Ella på J2010 og Louis på G2010. Spiller saxofon, og er dirigent for Sola Storband. Liker godt fjellturer, fisking og pizzabaking. Jobber som Leder for informasjonssikkerhet i Lyse. Vil bidra til kontinuitet, og utvikle forutsigbare og langsiktige løsninger i forhold til drift av klubben.

Nestleder: Tonje Nilsen, 36 år og jobber som Dokument Controller. Spiller på damelaget til SHK, og har vært i klubben siden 2016. Ønsker å bidra til at vi i styret kan jobbe mot et godt samhold for alle medlemmene i klubben.

Styremedlem: Kjell Kro, 48 år og jobber som regnskapsfører. Har vært trener i klubben siden 2016. Håper å bidra til at SHK skal være en god klubb å spille håndball i.

Styremedlem: Lotte Vik Karlsen, 25 år, samboer og jobber som lærer ved Bogafjell Ungdomsskole. Skriver for tiden master i Engelsk språk som en del av lektorutdanningen ved UiS. Har tidligere spilt håndball på lavere nivå, og bruker mye tid på å se håndball både i hall og på TV. Bruker fritiden på hund, tur og trening. Har vært en del av a-laget siden i høst og styrt sosiale medier der, har etter hvert begynt å gjøre mer for hele klubben. Ønsker å gjøre de sosiale kanalene til klubben mer tydelige og profesjonelle, samtidig som å nå ut til flest mulig håndball interesserte i byen. Jobber også for at arrangement, både for eliten men også resten av klubben, skal fungere best mulig med de midlene vi har.

Styremedlem: Helga Wiig Stangeland, 41 år, jobber som prosjektleder i Vår Energi. Lagleder for G2014 og sekretariatsitter for G2011. Bruker ellers tid på hund, bridge og matlaging. Ønsker å være med å bidra til en ryddig og åpen klubb med plass til mange.

Styremedlem: Camilla Sætre 47 år, samboer. Vi har to voksene gutter, og en gutt på 12 år. Han spiller håndball på G 11, og jeg er oppmann på laget. Jeg jobber i Sandnes Kommune, Mestringsenenheten. Der har jeg en to delt stilling der jeg jobber 50% med administrasjon og ledelse og 50% som miljøveileder. Liker veldig godt å kombinere, det å få være med på utvikling og det å kunne hjelpe andre som har ulike utfordringer livet. Det å kunne gi håp. Har aldri spilt håndball selv, men har alltid fulgt med på all håndball. Håper å kunne være en ressurs i styre, og være med å drive Sandnes Håndball på en god måte.

Styremedlem: Nicklas Benevoli, 28 år og jobber som ingeniør i Moreld Apply. Har i år lagt opp håndballkarrieren etter å ha spilt i 4 år på A-laget til SHK og ønsker å være med på å videreutvikle det gode drivet som er i klubben. Jeg har sett hva klubben klarer å få til med svært begrensede midler og det er et veldig godt utgangspunkt, men jeg har troen på at dette styret skal klare å få enda flere til å dra i samme retning.

Styremedlem (ikke til stede på bilde): Roy Viste, 37år. Jeg har selv to jenter i klubben 9 og 13 år. Utenom håndball så er min store lidenskap musikk og data. Jobber daglig som selger/prosjektleder hos Varmefag Stavanger. Har en stor lidenskap for håndball. Er i dag trener for J2011. Har selv spilt håndball i mange år. Har også vert trener for flere lag i årenes løp Håper å kunne bidra i styret på en måte som gjør at vi i sammen, kan dra klubben i en god og fornuftig sportslig retning. I tillegg til styret er jeg også en bit av markedsavdelingen i SHK.