OBOS Håndballskole

Sandnes Håndball inviterer til OBOS håndballskole i Giskehallen 21. – 23. juni 2024.

Sportslig ansvar for håndballskolen vil være Dalibor Sedjak og spillere fra elitelaget vil være instruktører. Håndballskolen er fredag-søndag 09:00-15:00. Håndballskolen er åpen for barn og ungdom fra 7 til 15 år.

Håndballskolen er for deg som har både lite og mye erfaring med håndball. Fokus for helgen er at du skal lære grunnleggende håndballferdigheter og videreutvikle disse. Vi vil samtidig legge til rette for at du får en god opplevelse, treffer andre utøvere og har det gøy! Det vil bli lagt opp til teknisk og taktisk håndballtrening, fysisk trening og muligheten til å være med i bassenget for ei kjekk treningsøkt i vann! Hvis du er keeper eller har et ønske om å bli det vil du få egen trening og god oppfølging.

Pris: Medlemmer 1090,-, ikke medlemmer 1190,-. Prisen inkluderer lunsj og frukt hver dag, og t-skjorte.

Påmeldingsfrist: 16. juni 23:59