Er du vår nye hovedsponsor?

Med over 700 medlemmer er Sandnes Håndballklubb kommunens største håndballklubb. Fra Mini 6 til Eliteserien for herrer strekker klubben seg over alle de ulike nivåene. Med et tilrettelagt lag tilbyr vi håndball til alle som behøver tilrettelegging i hverdagen og på håndballbanen. Her i klubben er håndball for alle.

Vi har lag som deltar i (og vinner) beach håndball turneringer, reiser på cuper, deltar i BRING og LERØY, samt mange lag som spiller i aldersbestemte serier. Sandnes HK har plass til alle som ønsker å ha det gøy med håndball.

Eliteserielaget vårt har i to sesonger nå beholdt plassen i Rema 1000-Ligaen, og blomstrer stadig fram nye lokale og tilreisende talenter. Sist forrige uke mottok playmakeren vår Kjetil Johansen bemerkelsen for flest «assist» i årets sesong. Store lag som Kolstad og Elverum kommer på besøk i Sandneshallen med landslagsstjerner på rekke og rad, for å spille mot våre lokale gutter. Lokaloppgjøret mot Nærbø er også alltid et høydepunkt i sesongen, og det to ganger.

På tross av de positive tingene som finnes i klubben vår, har vi ikke en hovedsponsor for de kommende sesongene. Som hovedsponsor vil man ha mulighet til å støtte klubben videre i utviklingen av samhold, glede og stolthet. En hovedsponsor er den største støttespilleren til klubben, sammen med mange flere andre lokale bedrifter som brenner for håndballen. Man blir en del av et kjekt nettverk som alle har interesse for håndballen på hver sin måte.

Dersom du føler kallet, eller har noen tanker om hvem dette kunne være interessant for, ikke nøl med å ta kontakt!

Daglig leder Kristian Søraker, tlf: 934 32 647, epost: kristian.soraker@gmail.com

Styreleder Pål Thorstensen, tlf: 918 79 989, epost: pthorstensen@outlook.com

Foto: Nanco Hoogstad
Foto: Nanco Hoogstad
Foto: Nanco Hoogstad