Førstehjelp til vårt lyseblåe hjerte

Vi er utrolig heldige som er medlem av en klubb med så mange verdier. Kjerneverdiene er som et kinderegg (3 ting i et) Bredde – elite – TH lag. Få klubber i regionen kan slå seg på brystet med lag både på jente- og guttesiden.

Vi har mange gode ildsjeler i klubben, utvalg og et styre som jobber og kjemper hver dag for å få dette til å gå rundt. Dette året har vært og blitt et tungt år økonomisk, flere tiltak er igangsatt, med forskjellig grad av resultat.

Klubben vil nå gjennomføre en dugnad, hvor vår sponsor Norengros AS bistår oss med en spesial pakke med toalett papir av meget god kvalitet samt tørkeruller.

Toalettpapir: 4 x 12 ruller i en sekk til kr 315,- pr stk.
Tørkerull: 16 ruller kr 300,- pr stk.
For å nå et resultat som vil hjelpe å gjøre en forskjell er vi avhengig av at alle medlemmer bidrar med minimum 3 sekker hver. Hvis det er sterk motstand mot salg ber vi Dere bidra med kr 750,- til klubben (frikjøp fra dugnad).

Salgsperioden vil være fra 21.10.24 – 30.10.24

Klubbrepresentanter vil være til stede på Norengros lager 12. november for utlevering.

Det laget som selger flest pakker med toalettpapir, hvor snittet på laget ligger på 5 sekker eller mer, vil vi belønne med 50% av eget lags fortjeneste. Det vil si om et lag med 20 spillere selger 5 sekker i snitt pr spiller så får laget kr 7500,- til egen lagkasse.

Vi må se alvor på den økonomiske situasjonen og ber alle medlemmer ta denne dugnaden seriøst.

Vi ber dere bidra til å få det lyseblåe hjerte til å slå riktig igjen.

Vi har stor tillit til Deres hjelp, på forhånd tusen takk.

Styret Sandnes håndball