Bortekamp i dag!

Oslo-Studentenes IK – Sandnes

OSI og Sandnes «tyvstarter» runde syv i 1.divisjon

Av: Marianne Kolås/Norsk Topphåndball

Tirsdag 27.oktober

Oslo-Studentenes IK (OSI) – Sandnes kl. 17:30 i Domus Athletica. Vi skriver runde syv, for det er det det skulle ha vært. OSI har nemlig en utsatt kamp (mot Vikhamer) pga smittesituasjonen i laget den dagen kampen skulle ha gått.

OSI venter fremdeles på sin første seier mens Sandnes så langt har fem poeng etter å ha vunnet de to siste kampene sine, og spilt en uavgjordt kamp. De tok blant annet en knallsterk seier borte mot Falk Horten sist lørdag.

Sandnes sier før kampen at «OSI er et lag som vi i utgangspunktet skal slå, men som er vanskelig å forberede seg skikkelig mot da vi aldri vet hvilke spillere de stiller med»

Det vi kan si er at OSI trenger poengene for å henge med i årets 1.divisjon, Sandens klatret over streken med seieren over Falk Horten og det er fremdeles tett mellom lagene i årets 1.divisjon. Det er f.eks. bare tre poeng mellom Sandnes på åttende plass og Nøtterøy på bronseplassen.

Kampen går i Domus Athletica, den starter kl. 17:30 og følg med på OSI sine sider om eventuell streaming av kampen.

Mens du venter så kan du lese litt om hva Sandnes sin trener tenker før kampen