Kolstad – Sandnes

Dalibor sine tanker om kampen

Hei

I morgen reiser vi til Trondheim igjen for å møte Kolstad. Det blir vårt tredje møte med Kolstad denne sesongen og de to foregående har endt med et tap og en seier. Første kampen mot Kolstad var i NM og ble spilt i Trondheim og endte med 27-24 tap, mens hjemmekampen i serien endte med seier 33-25. Det var kanskje en av de beste kampene vi har spilt denne sesongen der vi hadde full kontroll på motstanderen fra start til slutt. Men morgendagens kamp blir nok helt annerledes. Kolstad har forsterket laget med en ny målvakt og midtback siden vi møtte de sist og viser at de virkelig er i form etter EM pausen.

Vi viste mot Elverum tidvis godt spill. Vi hadde innsats, vilje, tæl og ingen respekt for Norges beste lag og med det og hjemmekampen mot Kolstad i tankene reiser vi til Trondheim med stor tro på årets første seier!